Velkommen

Login | Registrér for at få en brugerkonto

Denne slægtsdatabase er primært for slægten Gloggengiesser som kom til Danmark i 1874 med Conrad Gloggengiesser fra Lindau ved Bodensøen. Lindau familien kom i sidste halvdel af 1600 tallet til Lindau fra Ulm, men havde sin oprindelse i Nürnberg hvor familien etablerede sig som klokkestøbere (Glockengißer) i begyndelsen af 1400 tallet.

Men databasen rummer også alle fundne tilknytninger til familien. En stor del af disse tilhører min farmors slægt Ebdrup’erne, men også min mors sønderjyske aner er repræsenteret.

*Ud over Gloggengiesser familen består databasen af 3 andre familetræer, der IKKE er tilknyttet familien, men som jeg har forsket for gode venner.

Samtlige data er kun pålidelige i det omfang mine kilder har været rigtige, så derfor er samtlige oplysninger med disse forbehold. Enhver er selv ansvarlig for at efterprøve disse oplysningers ægthed.

Data og noter er gengivet i samme sprog som de er fundne, dog kan du ændre sprog for opsætninger i rullemenuen herover.

Nulevende personer er beskyttet af et log in. Er du interesseret i at se disse, bedes du klikke på ”Registrer for at få en brugerkonto” Udfyld anmodningen og angiv hvilke relationer du har til personer i databasen.

[Preben Gloggengiesser]

Kontakt

email imageHvis du har spørgsmål eller kommentarer til oplysningerne på dette websted, så skriv til os.