Helle Gloggengichser Tougaard

Helle Gloggengichser Tougaard

Kvinde 1967 - 1989  (21 years)

Personlige oplysninger    |    Medie    |    Alle    |    PDF

 • Navn Helle Gloggengichser Tougaard 
  Født 17 jul. 1967  Viborg Sygehus Find alle personer med begivenheder på dette sted 
  Køn Kvinde 
  Død 06 feb. 1989  Skive ved traffikulykke Find alle personer med begivenheder på dette sted 
  Notater 
  • (Nekrolog fra avis): Dødsfald i Skive
   Helle GIoggengichser Tougaard, Havnevej 1O C, Skive, er død ved en trafikulykke mandag den 6. februar. Helle Tougaard blev 21 år.
   I 1973, da Helle Tougaard var tre år gammel, flyttede hun fra Viborg sammen med sine forældre, Kirsten og Kurt Tougaard, til Løgstrup. hvor forældrene fortsat bor. Helle havde sin skolegang i Løgstrup, indtil hun startede i gymnasiet på Viborg Katedralskole.
   Da studentereksamen var hjemme, tog Helle et år til Chicago, hvor hun arbejdede som au pair-pige. I september 1987 vendte Helle tilbage til Danmark, flyttede til Skive og startede en uddannelse til erhvervssproglig korrespondent i engelsk og tysk.
   Helle har altid været interesseret i gymnastik. Hun var aktiv, og medvirkede blandt andet på Viborgs repræsentationshold, men andre fik også glæde af hendes færdigheder, idet Helle ledede gymnastikhold i Løgstrup.
   På Handelsskolen betegnes Helles forhold til lærere og medstudernede som godt. Hun var vellidt, afholdt og positiv. Det samme indtryk har hun givet på sin hjemegn, hvor hun også beskrlves som en pige med gåpåmod.
   Foruden forældrene, der har en bagerforretning i Viborg, efterlader Helle Tougaard sig en søster på 18 år, samt sin ven.
  Person-ID I18  PGL
  Sidst ændret 8 dec. 2015 

  Far Kurt Tougaard,   f. 18 sep. 1942, Viborg Find alle personer med begivenheder på dette sted,   d. 17 sep. 1999, Viborg af kræft Find alle personer med begivenheder på dette sted  (Alder 56 years) 
  Mor Nulevende 
  Familie-ID F7  Gruppeskema  |  Familietavle

 • Billeder
  Gloggengichser, Helle Tougaard
  Gloggengichser, Helle Tougaard

  Dokumenter
  Tougaard, Helle Gloggengichser
  Tougaard, Helle Gloggengichser
  Tougaard, Helle Gloggengichser
Nekrolog
  Tougaard, Helle Gloggengichser Nekrolog
  Aalborg Stiftstidende 12 februar 1989